Σεμινάρια Γαστρονομίας | CHEF D’ OEUVRE

Σεμινάρια με το κύρος της πρώτης
Σχολής Γαστρονομίας της Ελλάδας.

seminars 1

Η σχολή CHEF D’ OEUVRE παρέχει μοναδικά Σεμινάρια στη Μαγειρική και τη Ζαχαροπλαστική, προσαρμοσμένα:

  • Σε επαγγελματίες που θέλουν να επιμορφωθούν ή να εξειδικευθούν σε τομείς και τεχνικές της σύγχρονης Γαστρονομίας.
  • Σε ερασιτέχνες που επιθυμούν να μυηθούν στα μυστικά των chef σε σύντομο διάστημα και να δημιουργούν σαν επαγγελματίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν, ανάλογα με τις απαιτήσεις τους, προγράμματα:

  • Μία φορά την εβδομάδα για 6 μήνες (συνολικά 80 ώρες εργαστηρίων).
  • Δύο φορές την εβδομάδα για 6 μήνες (160 ώρες εργαστηρίων).
  • Τρεις φορές την εβδομάδα για 6 μήνες (240 ώρες εργαστηρίων).

Σε όλες τις ειδικότητες υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας προγράμματος επιμόρφωσης σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε επαγγελματία ή επιχείρησης.

Για πληροφορίες σχετικά με τα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ κάθε ειδικότητας επικοινωνήστε μαζί μας στα 210 82.37.758 & 210 82.31.935 .


Προσεχή Σεμινάρια

stay tuned …


Προηγούμενα Σεμινάρια

Σεμινάριο Ορεκτικά (Finger Food) Σε Μικρά Ποτήρια “Verrines Recipes”

Σεμινάριο Διαιτητικής Ζαχαροπλαστικής «Υγιεινά Επιδόρπια»

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής «Σύγχρονες Τεχνικές Διακόσμησης Με Ζαχαρόπαστα»

Σεμινάριο Κοπής Κρεάτων - Αλλαντικών «Τεχνικές Κοπής Κρεάτων Και Παρασκευής Αλλαντικών»

Σεμινάριο Μεξικάνικης Κουζίνας “Cocina Mexicana”

Σεμινάριο Ταϊλανδέζικης Κουζίνας «η Άπω Ανατολή Στο Πιάτο Σας»