Επαγγελματικές Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης | CHEF D’ OEUVRE

Διάρκεια φοίτησης: 7 μήνες

Επαγγελματική Μαγειρική

Η ειδικότητα του chef είναι το πιο απαραίτητο και καλά αµειβόµενο επάγγελµα στο χώρο των Εστιατοριακών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων.
Για να καθιερωθεί κάποιος σήµερα σαν επαγγελµατίας Chef χρειάζονται προσπάθεια, εμπειρία, καλλιτεχνική φύση και προπάντων γνώσεις και γερές βάσεις που μπορούν να δοθούν μόνο από μία εξειδικευμένη σχολή.

Η CHEF D’ OEUVRE είναι η σχολή με το μεγαλύτερο κύρος και εμπειρία στη Γαστρονομική εκπαίδευση που δημιουργεί τους πιο καταρτισμένους και περιζήτητους chef.

epaggelmatiki mageiriki

Πρόγραμμα Σπουδών

Το πρόγραµµα σπουδών του Τμήματος Μαγειρικής Τέχνης CHEF D’ OEUVRE, καλύπτει κάθε απαίτηση της σύγχρονης Γαστρονομίας και είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε με στοχευμένη και εντατική εκπαίδευση να δημιουργεί σε επτά μήνες σωστούς επαγγελματίες μάγειρες, ικανούς να αναλάβουν αμέσως υπεύθυνες θέσεις στον επαγγελματικό χώρο.

Το πρόγραµµα σπουδών απαρτίζεται από:

Εκπαίδευση στη σχολή

Διάρκεια 7 μήνες

Πρακτική Άσκηση

Διάρκεια 3 - 4 μήνες

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο σπουδών στη CHEF D’ OEUVRE οι σπουδαστές είναι πλέον έτοιμοι να εργαστούν σαν επαγγελματίες μάγειροι σε κάθε είδους ή κατηγορίας επιχείρηση.

Eκδήλωση ενδιαφέροντος