Επαγγελματική Εκπαίδευση Bartender – Barista | CHEF D’ OEUVRE

Διάρκεια φοίτησης: 3 μήνες

Bartender - Barista

Η στελέχωση με σωστά εκπαιδευμένους επαγγελματίες Bartenders των επιχειρήσεων που διαθέτουν ποτά, είναι πλέον απαραίτητη λόγω των αυξηµένων απαιτήσεων των πελατών.

Eίναι σαφές ότι οι Bartenders εκτός της κοινωνικότητας πρέπει να έχουν πλήρη επαγγελµατική τεχνική κατάρτιση, γνώσεις κανόνων συµπεριφοράς και εκπαίδευση τέτοια ώστε να διασφαλίζουν την υγεία των πελατών και την αξιοπιστία της επιχείρησης.

Στην σύγχρονη εποχή είναι απαραίτητο o Bartender να είναι και Barista, να έχει δηλαδή γνώσεις τόσο στα ποτά όσο και στον καφέ.

bartender barista

Πρόγραμμα Σπουδών

Tο Tμήμα Eπαγγελματικού Mπαρ της CHEF D’OEUVRE προσφέρει πλήρη εκπαίδευση καλύπτοντας όλο το φάσμα κατάρτισης από τα cocktails μέχρι τις τεχνικές παρασκευής καφέ δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν σωστά στην τέχνη του Bar και να αποκτήσουν ∆ίπλωμα Bartender.

Η θεωρητική και Πρακτική Εκπαίδευση γίνεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Σχολής CHEF D’ OEUVRE, με την καθοδήγηση έμπειρων καθηγητών και καταξιωμένων επαγγελματιών διπλωματούχων Barmen και Barista.

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ BARTENDER ΕΙΝΑΙ:
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΠΑΡ
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ COCKTAILS
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΦΕ
ΠΟΤΟΓΝΩΣΙΑ - ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ - ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ - ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Tο πρόγραµµα σπουδών περιλαµβάνει επίσης εκπαιδευτικές επισκέψεις σε οινοποιεία και αποστακτήρια, γευσιγνωσίες και ειδικές παρουσιάσεις αλκοολούχων ποτών, συµµετοχή των σπουδαστών σε θεµατικές εκθέσεις και σε Πανελλήνιους και ∆ιεθνείς ∆ιαγωνισµούς για Bartenders.

Η CHEF D’ OEUVRE εξασφαλίζει εκτός από την υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και την επαγγελµατική προώθηση και αποκατάσταση των σπουδαστών, σε γνωστά bars της Ελλάδας και bars µεγάλων ξενοδοχείων, τουριστικών µονάδων, εστιατορίων και πλοίων.Τα χρυσά µετάλλια και οι υπόλοιπες σηµαντικές διακρίσεις που απέσπασαν οι σπουδαστές της Σχολής στους Πανελλήνιους ∆ιαγωνισµούς Cocktail, επιβεβαιώνουν το κύρος της CHEF D’ OEUVRE.

Eκδήλωση ενδιαφέροντος