Η Σχολή Γαστρονομίας Chef d’Oeuvre διοργανώνει ένα μοναδικό σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Τέχνης με θέμα τις Σύγχρονες Τεχνικές Διακόσμησης με Ζαχαρόπαστα.
Στο σεμινάριο η εξειδικευμένη Ζαχαροτεχνίτρια Κατερίνα Χαραλαμπίδου θα παρουσιάσει στους συμμετέχοντες όλες τις τεχνικές και τη χρήση των απαραίτητων εργαλείων, για τη δημιουργία μοναδικών διακοσμήσεων με ζαχαρόπαστα, καθώς και την προσαρμογή και επικόλλησή τους πάνω σε τούρτες, cupcakes και cookies.
Παράλληλα με την κατασκευή όλων των ξεχωριστών décor, θα γίνει και εκπαίδευση για τη σοκολάτα, μαθαίνοντας όλα τα μυστικά προεργασίας της, για την προσαρμογή της ζαχαρόπαστας.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν τη ζαχαροπλαστική και επιθυμούν να αποκτήσουν την απαραίτητη πρακτική τεχνογνωσία, τις γνώσεις και τα μυστικά παρασκευής και διακόσμησης γλυκών με ζαχαρόπαστα.
Φτιάξτε μαζί μας την τούρτα των ονείρων σας!
Χορηγοί Εταιρίες :
Melilot,
Laura chocolates
Πότε: Δευτέρα 20/05/2024, ώρα 17.00-20.00
Πού: Σχολή Γαστρονομίας Chef d’Oeuvre, Χέυδεν 20, 10434, Αθήνα
Εισηγήτρια: Κατερίνα Χαραλαμπίδου
Εγγραφή: Δηλώστε συμμετοχή έως 16/05 ή μέχρι συμπληρώσεως των θέσεων
Επίπεδο: Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους, από ερασιτέχνες έως επαγγελματίες!
Η εγγραφή κατοχυρώνεται κατόπιν κατάθεσης στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:
→
Alpha Bank: GR2101403340334002001000036
→
Τρ. Πειραιώς: GR6701717360006736116140479
Δικαιούχος: Chef d’Oeuvre
Είναι απαραίτητο να αναγράφεται το όνομα του καταθέτη.
ℹ
Πληροφορίες: ☎️ τηλ. 210 8231935, 210 8237758, Γραμματεία Σχολής Chef d’Oeuvre (10.00 – 17.00)