Τμήμα Επαγγελματικής Αποκατάστασης | CHEF D’ OEUVRE

Τµήµα Επαγγελµατικής Αποκατάστασης

epaggelmatiki apokatastasi 1

Στη CHEF D’ OEUVRE λειτουργεί ειδικό τμήμα επαγγελματικής αποκατάστασης, το οποίο φροντίζει για την εξασφάλιση της επαγγελµατικής σταδιοδροµίας όλων ανεξαιρέτως των σπουδαστών και των αποφοίτων της.

Η CHEF D’ OEUVRE διατηρεί πολυετείς συνεργασίες µε τις µεγαλύτερες Τουριστικές Επιχειρήσεις ελληνικών και διεθνών συµφερόντων, ενώ παράλληλα ανανεώνει τις συνεργασίες της µε νέες αξιόλογες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στον ξενοδοχειακό και εστιατοριακό χώρο.

Oι σηµαντικότερες Τουριστικές Μονάδες στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, όπως Athens Capital, NJV Athens Plaza, Intercontinental, Grecotel, Aldemar, Atlantica Hotels, Helios, Louis Hotels, Μitsis Hotels, Sani, Aman Zoe, Costa Navarino, Four Seasons, Μεγάλη Βρετανία κ.α., απευθύνονται στη CHEF D’ OEUVRE όταν ενδιαφέρονται για ειδικευµένο προσωπικό και επανδρώνονται από τους άρτια εκπαιδευμένους σπουδαστές και αποφοίτους της Σχολής.

Tο αδιαµφισβήτητο αυτό γεγονός αποδεικνύει το κύρος, το σοβαρό επίπεδο σπουδών και την πολυετή καταξίωση της CHEF D’ OEUVRE στον τουριστικό επιχειρηµατικό χώρο.

Ημέρες Επαγγελματικής Καριέρας

Οι ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ που διοργανώνει κάθε χρόνο η CHEF D’ OEUVRE, είναι μέρος του πρωτοποριακού προγράμματος Επαγγελματικής Αποκατάστασης της Σχολής, το οποίο παρέχει εγγύηση επαγγελματικής σταδιοδρομίας και επιτυχίας σε όλους ανεξαιρέτως τους σπουδαστές και αποφοίτους της.

Στις καθιερωμένες ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ της CHEF D’ OEUVRE, που γίνονται με στόχο την ενημέρωση των σπουδαστών και αποφοίτων της γύρω από τις πιο αξιόλογες ξενοδοχειακές μονάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού, οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους Διευθυντές και εκπροσώπους των σημαντικότερων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, με σκοπό τη συμφωνία συνεργασιών και την επαγγελματική τους αποκατάσταση στις επιχειρήσεις αυτές.

Ένας από τους σπουδαιότερους λόγους που, επί σειρά ετών, η CHEF D’ OEUVRE βρίσκεται στην κορυφή της τουριστικής εκπαίδευσης, είναι ότι οι εκατοντάδες σπουδαστές της κάθε χρόνο, πριν ακόμα αποφοιτήσουν από τη Σχολή, έχουν προσληφθεί με μέριμνα της σχολής σε σοβαρές επιχειρήσεις του τουριστικού και ξενοδοχειακού κλάδου, τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.

epaggelmatiki apokatastasi 3
epaggelmatiki apokatastasi 4