Η στελέχωση με σωστά εκπαιδευμένους επαγγελματίες Bartenders των επιχειρήσεων που διαθέτουν ποτά, είναι πλέον απαραίτητη λόγω των αυξηµένων απαιτήσεων των πελατών.
Eίναι σαφές ότι οι Bartenders εκτός της κοινωνικότητας πρέπει να έχουν πλήρη επαγγελµατική τεχνική κατάρτιση, γνώσεις κανόνων συµπεριφοράς και εκπαίδευση τέτοια ώστε να διασφαλίζουν την υγεία των πελατών και την αξιοπιστία της επιχείρησης.
Στην σύγχρονη εποχή είναι απαραίτητο o Bartender να είναι και Barista, να έχει δηλαδή γνώσεις τόσο στα ποτά όσο και στον καφέ.
Tο Tμήμα Eπαγγελματικού Mπαρ της CHEF D’OEUVRE προσφέρει πλήρη εκπαίδευση καλύπτοντας όλο το φάσμα κατάρτισης από τα cocktails μέχρι τις τεχνικές παρασκευής καφέ δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν σωστά στην τέχνη του Bar και να αποκτήσουν ∆ίπλωμα Bartender.
Η θεωρητική και Πρακτική Εκπαίδευση γίνεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Σχολής CHEF D’ OEUVRE, με την καθοδήγηση έμπειρων καθηγητών και καταξιωμένων επαγγελματιών διπλωματούχων Barmen και Barista.