Σεμινάρια με το κύρος της πρώτης Σχολής Γαστρονομίας της Ελλάδας.

Η σχολή  CHEF D’ OEUVRE παρέχει μοναδικά Σεμινάρια στη Μαγειρική και τη Ζαχαροπλαστική,  προσαρμοσμένα:

σε επαγγελματίες που θέλουν να επιμορφωθούν ή να εξειδικευθούν σε τομείς και τεχνικές της σύγχρονης Γαστρονομίας.

σε ερασιτέχνες που επιθυμούν να να μυηθούν στα μυστικά των chef σε σύντομο διάστημα και να δημιουργούν σαν επαγγελματίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν, ανάλογα με τις απαιτήσεις τους, προγράμματα:

Μία φορά την εβδομάδα για 6 μήνες (συνολικά 80 ώρες εργαστηρίων).

Δύο φορές την εβδομάδα για 6 μήνες ( 160 ώρες εργαστηρίων).

Τρεις φορές την εβδομάδα για 6 μήνες ( 240 ώρες εργαστηρίων).

Σε όλες τις ειδικότητες υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας προγράμματος επιμόρφωσης σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε επαγγελματία ή επιχείρησης.

Για πληροφορίες σχετικά με τα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ κάθε ειδικότητας επικοινωνήστε μαζί μας στα 210 82.37.758 & 210 82.31.935.