Η σχολή CHEF D’ OEUVRE παρέχει μοναδικά Σεμινάρια στη Μαγειρική και τη Ζαχαροπλαστική, προσαρμοσμένα:
♦ σε επαγγελματίες που θέλουν να επιμορφωθούν ή να εξειδικευθούν σε τομείς και τεχνικές της σύγχρονης Γαστρονομίας.
♦ σε ερασιτέχνες που επιθυμούν να να μυηθούν στα μυστικά των chef σε σύντομο διάστημα και να δημιουργούν σαν επαγγελματίες.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν, ανάλογα με τις απαιτήσεις τους, προγράμματα:
◊ Μία φορά την εβδομάδα για 6 μήνες (συνολικά 80 ώρες εργαστηρίων).
◊ Δύο φορές την εβδομάδα για 6 μήνες ( 160 ώρες εργαστηρίων).
◊ Τρεις φορές την εβδομάδα για 6 μήνες ( 240 ώρες εργαστηρίων).
Σε όλες τις ειδικότητες υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας προγράμματος επιμόρφωσης σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε επαγγελματία ή επιχείρησης.
Για πληροφορίες σχετικά με τα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ κάθε ειδικότητας επικοινωνήστε μαζί μας στα 210 82.37.758 & 210 82.31.935.