- CHEF D’ OEUVRE - http://www.chefdoeuvre.gr/web -

Επιμόρφωση - Σεμινάρια

Posted By info On 6th July 2006 @ 13:26 In Συνταγές της σχολής | Comments Disabled

Σεμινάρια για Ερασιτέχνες και Επαγγελματίες

Λάτρεις της Γαστρονομίας και Επαγγελματίες του χώρου έχουν την δυνατότητα να εκπαιδευθούν από τους πιο γνωστούς chef και να δημιουργήσουν μαζί πλήρη μενού της διεθνούς και Ελληνικής Κουζίνας αλλά και της Ζαχαροπλαστικής.
Τα μαθήματα είναι τρίωρα εργαστηριακά από Νοέμβριο έως και Απρίλιο και υπάρχει δυνατότητα επιλογής για παρακολούθηση μία, δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα.Το κόστος συμμετοχής ανάλογα την παρακολούθηση είναι:
Για μία φορά την εβδομάδα (20 τρίωρα) 800 €
Για δύο φορές την εβδομάδα (40 τρίωρα) 1500 €
Για τρεις φορές την εβδομάδα (60 τρίωρα) 2200 €
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέχρι την 30η Οκτωβρίου με καταβολή του 1/3 των διδάκτρων.

piato1.jpg piato2.jpg

Εκπαίδευση και Επιμόρφωση Προσωπικού Επιχειρήσεων
Μεγάλες επιχειρήσεις ή φορείς αναγνωρίζοντας το κύρος και την πείρα της CHEF D ’ OEUVRE, της αναθέτουν την εκπαίδευση ή επιμόρφωση του επαγγελματικού προσωπικού τους, με προγράμματα που εκπονούνται και εφαρμόζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους.
Η CHEF D’ OEUVRE πλαισιωμένη από υψηλότατου επιπέδου καθηγητές και chefs, δημιουργεί ειδικά τμήματα επιμόρφωσης επαγγελματιών, επάνω στις σύγχρονες τεχνικές και σε ειδικά θέματα που απαιτούν οι ανάγκες κάθε επαγγελματία ή επιχείρησης.
Ενδεικτικά παραθέτουμε μερικές από τις συμφωνίες εκπαίδευσης που διεκπεραίωσε με απόλυτη επιτυχία η CHEF D’ OEUVRE:
- Εκπαίδευση του προσωπικού επισίτισης της πολυεθνικής ARAMARK - DASKO η οποία ανέλαβε την τροφοδοσία των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.
Η CHEF D’ OEUVRE επιλέχτηκε ως ο επίσημος Οργανισμός Εκπαίδευσης της Εταιρίας για την Ολυμπιάδα.
- Εκπαίδευση και επιμόρφωση του μόνιμου προσωπικού επισίτισης του
Πολεμικού Ναυτικού.
-Επιμόρφωση προσωπικού της ΕΛΑΪΣ Α.Ε.
-Εκπαίδευση σε σύγχρονα μενού και τεχνικές του προσωπικού μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων και εστιατορίων.
- Εκπαίδευση του προσωπικού γνωστών αλυσίδων Ζαχαροπλαστείων στις τεχνικές της σοκολάτας και της καραμέλας.

Επαγγελματική Mαγειρική | Επαγγελματική Ζαχαροπλαστική | Επαγγελματικό Μπάρ
F & B Management

Article printed from CHEF D’ OEUVRE: http://www.chefdoeuvre.gr/web

URL to article: http://www.chefdoeuvre.gr/web/?page_id=44

Click here to print.