Επαγγελματικό Μπάρ

Print This Post/Page

Σχολή ΜπαρΔιάρκεια φοίτησης 3 μήνες (Ιανουάριο - Απρίλιο)

H στελέχωση µε σωστά εκπαιδευµένους επαγγελµατίες Barmen και Barwomen των επιχειρήσεων που διαθέτουν ποτά, είναι πλέον απαραίτητη λόγω των αυξηµένων απαιτήσεων των πελατών.

Eίναι σαφές ότι οι Bartenders εκτός της κοινωνικότητας πρέπει να έχουν πλήρη επαγγελµατική τεχνική κατάρτιση, γνώσεις κανόνων συµπεριφοράς και εκπαίδευση τέτοια ώστε να διασφαλίζουν την υγεία των πελατών και την αξιοπιστία της επιχείρησης.

Tο Tµήµα Eπαγγελµατικού Mπαρ της CHEF D’OEUVRE προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν σωστά στην τέχνη του Bar, να σπουδάσουν και να αποκτήσουν ∆ίπλωµα Bartender.

Η θεωρητική και Πρακτική Εκπαίδευση γίνεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Σχολής CHEF D’ OEUVRE, µε την καθοδήγηση έµπειρων καθηγητών και καταξιωµένων επαγγελµατιών διπλωµατούχων Barmen.

Tα µαθήµατα που διδάσκονται στο Tµήµα Bartender είναι:

CHEF D’ OEUVRE Σχολή Μπαρ

bar1.jpg IMG_1068.jpg

Tο πρόγραµµα σπουδών περιλαµβάνει επίσης εκπαιδευτικές επισκέψεις σε οινοποιεία και αποστακτήρια, γευσιγνωσίες και ειδικές παρουσιάσεις αλκοολούχων ποτών, συµµετοχή των σπουδαστών σε θεµατικές εκθέσεις και σε Πανελλήνιους και ∆ιεθνείς ∆ιαγωνισµούς για Bartenders.Η  CHEF D’ OEUVRE  εξασφαλίζει εκτός από την υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και την επαγγελµατική προώθηση και αποκατάσταση των σπουδαστών, σε γνωστά bars της Ελλάδας και bars µεγάλων ξενοδοχείων, τουριστικών µονάδων, εστιατορίων και πλοίων.Τα χρυσά µετάλλια και οι υπόλοιπες σηµαντικές διακρίσεις που απέσπασαν οι σπουδαστές της Σχολής στους Πανελλήνιους ∆ιαγωνισµούς Cocktail, επιβεβαιώνουν το κύρος της CHEF D’ OEUVRE.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα 210 8237758 & 210 8231935.