Η Chef d’ Oeuvre

Print This Post/Page

Επαγγελματική Σχολή Γαστρονομίας Επαγγελματική  σεμιναρια μαγειρικης
Η CHEF D’ OEUVRE είναι η πρώτη εξειδικευμένη σχολή Γαστρονομίας που λειτούργησε στην Ελλάδα, η οποία πρωτοστατεί και ξεχωρίζει για το υψηλό επίπεδο παρεχόμενης εκπαίδευσης και για τις συνεχείς διακρίσεις της.
Η ποιότητα εκπαίδευσης, η εξειδίκευση, η πολύχρονη εμπειρία, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός, είναι στοιχεία που ανέδειξαν την CHEF D’ OEUVRE, ως μία από τις πιο καταξιωμένες Τουριστικές Σχολές της Ευρώπης.Αδιαμφισβήτητη απόδειξη της αναγνώρισης του επιπέδου της είναι ο ορισμός της ως Επίσημου Οργανισμού Εκπαίδευσης για την Διατροφή των Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Μια διάκριση που για πρώτη φορά παγκοσμίως δόθηκε σε σχολή.

Η φιλοσοφία της CHEF D’ OEUVRE  είναι να δημιουργεί τους καλύτερους επαγγελματίες,  πανέτοιμους να αναλάβουν αμέσως, υπεύθυνες θέσεις στην αγορά εργασίας.

Οι ειδικότητες τις οποίες μπορεί κανείς να ακολουθήσει στη CHEF D’OEUVRE είναι:
Επαγγελματική Μαγειρική
Ζαχαροπλαστική
Αρτοποιία
Μπαρ
Διοίκηση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (F & Β Μanagement)

Η εκπαίδευση είναι υψηλών προδιαγραφών και γίνεται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τα πιο εξελιγμένα μέσα, τόσο στα θεωρητικά όσο και στα εργαστηριακά μαθήματα.
Οι πάνω από 4000 απόφοιτοι της CHEF D’OEUVRE που σήμερα είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες chef, ζαχαροπλάστες, F&B managers και Barmen, οι οποίοι εργάζονται ή διευθύνουν τις δικές τους επιχειρήσεις, επιβεβαιώνουν ότι το διαβατήριο της επιτυχημένης καριέρας τους ήταν η Σχολή τους!